Ποιοί είμαστε

Η DIPAS AQUADOM είναι μια εταιρεία επαγγελματιών με ειδικότητα στην κατασκευή πισίνας με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και υποκατάστημα στη Σαντορίνη. Η εταιρεία προσφέρει στους τομείς της ψυχαγωγίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, υπηρεσίες κατασκευής πισίνας υψηλής ποιότητας, με εξιδείκευση σε όλες τις πτυχές, από το σχεδιασμό ως την κατασκευή, της συντήρησης, της διαχείρισης και της ολοκλήρωσης της πισίνας σε έργα που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την επικράτεια.

Έχοντας σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στους τομείς των πολιτικών και μηχανολόγων μηχανικών, καθώς και μια πολύ ειδικευμένη, πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών, η εργασία μας εκτελείται με τα υψηλότερα πρότυπα και συμμορφώνεται με την τελευταία νομοθεσία, τους κώδικες πρακτικής και τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας.

Από το σχεδιασμό πισίνας και τις υπηρεσίες διαχείρισης έργου έως την ολοκλήρωση της κατασκευής και της ανακαίνισης, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας διασφαλίζοντας ότι θα είναι ενημερωμένοι σε κάθε στάδιο του έργου μέχρι την ολοκλήρωση.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Το χρονοδιάγραμμα εργασιών ακολουθείται πιστά και πάντα σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Μιλάτε απευθείας στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης με στόχο την επίλυση οιασδήποτε απορίας.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Περισσότερες από 150 αξιολογήσεις στο Google My Business με βαθμολογία πέντε αστέρων!

ΕΓΓΥΗΣΗ

Παρέχουμε γραπτή εγγύηση για το αποτέλεσμα της εργασίας μας και σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Είμαστε υπερήφανοι για τα υψηλά πρότυπα κατασκευής που ακολουθούμε και εφαρμόζουμε μια διαδικασία συνεχούς αξιολόγησης για να διασφαλίσουμε ότι ως εταιρεία προσφέρουμε τα υψηλότερα διαθέσιμα πρότυπα. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας με κυβερνητικούς, κοινοτικούς και εθνικά αναγνωρισμένους φορείς.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πελάτες μας μπορούν να έχουν απόλυτη βεβαιότητα πως τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι υψηλότερης ποιότητας και θα παραδίδονται βάσει προσυμφωνημένου προϋπολογισμού και εντός του χρονοδιαγράμμτος.

Κατασκευασμένες πισίνες
Ανακαινισμένες πισίνες
Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλληλος σχεδιασμός με άποψη, ισορροπημένες τιμές, μα πάνω απ’ όλα επαγγελματισμός και αδιάλειπτη επικοινωνία, είναι κάποιες από τις λέξεις που περιγράφουν τη συνεργασία μας με την εταιρεία.
Γιώργος Τ.
Πολ. Μηχανικός