Ποιοί είμαστε

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2019. Στην ουσία αποτελεί τη μετεξέλιξη της ατομικής επιχείρησης του κ. Πασπάτη που ιδρύθηκε το 2004. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών πραγματοποιήσαμε πολλά έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Προσφέρουμε στους πελάτες την προβολή, κατασκευή και συντήρηση πισίνων, SPA, σάουνας και ατμογεννητριών. Η εμπειρία μας, το επαγγελματικό προσωπικό και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζονται από κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, αποτελούν εγγύηση για υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η Dipas Aquadom S.M.P.C. αποτελεί μετεξέλιξη της εταιρείας Detech. Αξιοποιώντας την 20ετή και πλεόν εμπειρία στον Τομέα των Μελέτης, Επίβλεψης, Κατασκευής Πισίνας και άλλων υδάτινων στοιχείων, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της. Διαθέτει άριστη φήμη, γνώσεις και καινοτόμα σκέψη. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών πραγματοποιήσαμε πολλά έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Φιλοσοφία μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη με γνώμονα το κόστος, την ποιότητα και απόδοση κατακτώντας την αγορά με συνέργεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Μελέτες, Επιβλέψεις, Κατασκευή Πισίνας, Συντήρηση, SPA, σάουνας και ατμογεννητριών, με σαφή χρονοδιαγράμματα και προϋπολογισμό.

Η εμπειρία μας, το επαγγελματικό προσωπικό και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζονται από κορυφαίους οίκους παγκοσμίως, αποτελούν εγγύηση για υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Η δραστηριότητά μας είναι πανελλαδική.

Δίνουμε στην πισίνα σας όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργεί απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, απλά γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις ανάγκες της δικής σας πισίνας. Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία, κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να απολαμβάνετε την πισίνα σας και να σας υποστηρίζουμε με τον καλύτερο τρόπο, λύνοντας τα προβλήματα που προκύπτουν άμεσα.

Εκτός από την άρτια κατασκευή, η εύρυθμη λειτουργία μιας εγκατάστασης υδάτινων στοιχείων, βασίζεται στην τεχνική υποστήριξη αλλά και την παρακολούθηση. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο εργαστήριο φυσικοχημικών αναλύσεων το οποίο διασφαλίζει με τακτικές αναλύσεις την ποιότητα του νερού αλλά και μηχανογραφημένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης όλων των εγκατεστημένων συσκευών.

Οι παραπάνω υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης τακτικής και έκτακτης συντήρησης, μπορούν να προσφερθούν και μέσα στα πλαίσια συμβολαίων παρακολούθησης και συντήρησης με διασφάλιση τόσο της ποιότητας όσο και της ποσότητας του παραγόμενου νερού.

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης. Εκτός από την Κρήτη, διαθέτει επίσης ειδικευμένο μόνιμο τεχνικό προσωπικό τόσο στην Αθήνα όσο και στην Σαντορίνη. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η δυνατότητα άμεσης παρέμβασης και εξυπηρέτησης για κάθε πιθανή βλάβη ενώ παράλληλα διασφαλίζεται και η δυνατότητα συνεχούς και συστηματικής εκπαίδευσης του τεχνικού προσωπικού της κάθε ξενοδοχιακής μονάδας κατά την διάρκεια της λειτουργίας της.

H υψηλή ποιότητα εγκατάστασης του εξοπλισμού και η τεχνογνωσία σε σχέση με κάθε εφαρμογή, επιτρέπει την παροχή ολοκληρωμένων εγγυήσεων και συγκεκριμένα:
2ετής εγγύηση για όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό με επιτόπου αντικατάσταση οποιουδήποτε ελαττωματικού τμήματος.

5ετής εγγύηση για το δίκτυο και τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό

Η δραστηριότητες της εταιρείας καλύπτουν τους παρακάτω τομείς

  • Σχεδιασμός και υλοποίηση κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση κατασκευής τζακούζι (mini spa)
  • Συντήρηση πισίνας
  • Συντήρηση συστημάτων επεξεργασίας νερού
  • Διανομή – Service των εταιρειών KRIPSOL, IML, HAYWARD, MINDER

Έξυπνες πισίνες

Σε ένα κτίριο με συμβατική ηλεκτρική εγκατάσταση υπάρχουν πολλά συστήματα τα οποία συνυπάρχουν μέσα στο κτίριο, αλλά το κάθε ένα λειτουργεί και διαχειρίζεται ξεχωριστά από τον/τους χρήστη/ες του κτιρίου. Αυτά τα συστήματα υπάρχουν σε κάθε κτίριο και μπορεί να υλοποιούνται με κάποιο αυτοματισμό ή χειροκίνητα σε μια συμβατική ηλεκτρική εγκατάσταση. Παραδείγματα τέτοιων συστημάτων είναι:

  • Σύστημα φωτισμού
  • Σύστημα ανακυκλοφορίας
  • Σύστημα θέρμανσης
Scroll to Top